Pukki skjuter The Terriers i sank

16.08.2022

Singel - Unibet

Tisdag 16 augusti 20:45 Carrow Road

Norwich - Huddersfield

Spelbyggaren

Fulltid: Norwich

Gör minst två mål: Teemu Pukki Norwich

Totalt odds: 7.50 x 250 kr

Norwich har underpresterat så här långt men ska tillhöra de bättre lagen i ligan om man ser till truppen. Säsongen har inte satt sig ännu och här tror jag att ligajumbon kan studsa tillbaka på vinnarspåret. Ännu ingen seger i ligan och manager Dean Smith är något pressad.

Några förändringar i den startelva som spelade mot Hull senast 1-2 (b). Teknikern Todd Cantwell kommer att få en mer central roll på mittfältet vilket är ett plus i min fotbollsvärld. Danel Sinani kliver därmed ut på en ytterplats. Teemu Pukki visar smygform på träningen säger rapporterna.

Nyförvärvet från Portugal Gabriel Sara (Brasilianare) är fortsatt ett frågetecken. En riktig teknisk/passningsskicklig spelare som hela klubben/fansen väntar på.

Skador: Sam Byram, Isaac Hayden, Dimitris Giannoulis, Tony Springnett. Frågetecken Gabriel Sara, Sam McCallum.

Huddersfield fjolårets playoff-finalist kunde bärga hem sin första trepoängare i lördags mot Stoke 3-1 (h). Ingen välspelad match där The Terriers var det minst dåliga laget.

Nu kommer man att rotera en del i den startelvan enligt tränaren. Innermittfältaren Russell och anfallaren Holmes startar. Tränaren Danny Schofield har fått alldeles för lite tid på sig för att förbereda laget inför seriestarten.

Skador: Rarmani Edmonds-Green (mittback - ett avbräck), Matthew Pearson, David Kasumu

Statistik: 3-0-2 Huddersfield har inte vunnit mot Norwich på de senaste 3 matcherna.

Lycka Till vid Rygg!

Curre