Pressat Man United spelas

21.07.2020

Manchester U - West Ham Halvtid/Fulltid Man United 1.68 x 500 kr

Avspark: onsdag 22 juli kl 19.00 Premier League

Man United kom aldrig upp i någon kvalité i FA Cupsemifinalen mot Chelsea 1-3. Målvakten De Gea stod för en ny praktavla och tillsammans med vår egen Lindelöf som även han stod för en "groda" fick de mycket kritik efter sina insatser.

En av två viktiga matcher kvar på programmet där mycket står på spel. Chansen att kvalificera sig till Champions League nästa säsong är en av lagets målsättningar den här säsongen. Ett getingbo kring de två sista platserna där även Leicester, Chelsea viss mån Wolves tampas.

Ny skada på mittbacken Eric Bailly och det är oklart om ytterbacken Luke Shaw (svullen ankelskada) kommer till match.

Prel. startelva enligt tränaren Ole Gunnar Solskjaer på dagens presskonferens (tisdag)

De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Fosu-Mensah - Pogba, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial

Skador: Axel Tuanzebe, Phil Jones, Eric Bailly. Frågetecken för Luke Shaw.

West Ham avgjorde i praktiken sin överlevnad senast när man slog tillbaka Watford med klara 3-1 (h). Man kan spela avslappnat utan all för stor press på sig vilket kan gynna det hårt ansatta laget.

För att ta ett konkret exempel åker laget ur om man förlorar med 5-0 respektive 2-0 och Aston Villa samtidigt som Watford slår ett roterande City och kryssar mot Arsenal. Bournemouth vinner med 3-0 mot både Southampton och Everton.

Skador: Robert Snodgrass. Frågetecken för Ryan Fredericks.

Statistik: 2-1-2 (2-0-0)

West Ham har visat upp en riktig fighting spirit i de två senaste matcherna när man stött på jumbolagen. Ingen riktig värdemätare i mina ögon.

Lycka Till/

Curre