Pressad Bielsa vill ha en trea…

16.12.2020

Singel - Unibet

Leeds - Newcastle asian handicap -1,25 2.65 x 250 kr

Onsdag 16 dec 19:00 Elland Road - Premier League

Efter en lyckad start är Leeds inne i en tyngre period. Lagets 1-2-förlust hemma mot West Ham i fredags var lagets fjärde förlust på de sex senaste matcherna. Släpper in alldeles för enkla mål och de flesta på fasta situationer säger en oroad tränare Marcelo Bielsa.

Behöver poäng per omgående så det inte går "troll" i maskinerit och här tycker jag att man ska ha goda möjligheter till det. Den gode Bielsa kommer förmodligen att rotera på några platser. Helder Costa, Jason Shakleton och Tyler Roberts aktuella från start säger rapporterna. Har även fått längre vila till återhämtning vilket kan vara en stor plusfaktor.

Skador: Gaetano Berardi, Robin Koch, Diego Llorente och Adam Forshaw

Newcastle som knockades av det f-bannade coronaviruset och fick stänga sin träningsanläggning vann över bottenlaget West Brom med 2-1 (h) senast. Starkt gjort under de rådande förutsättningarna dessutom saknade hela 6 ordinarie spelare. Jamaal Lascelles, Allan Saint-Maximin och Ryan Fraser är förmodligen tillbaka i truppen efter att varit i karantän. Även anfallaren Dwight Gayle som avgjorde matchen efter sitt inhopp senast belönas med en startplats.

Skador: Paul Dummett, Martin Dubravka (målvakt). Frågetecken för Jamaal Lascelles, Allan Saint-Maximin and Ryan Fraser.

Statistik: 0-2-3 (0-0-1) "Norrlands-derby" och enormt mycket prestige.

Asian Handicap -1.25

Ditt lag vinner med ett mål = Halv förlust. Halva insatsen tillbaka
Ditt lag vinner med två mål eller fler = Vinst
Ditt lag förlorar = Förlust
Oavgjort resultat = Förlust

Lycka Till/

Curre