Tusingen på att...

10.01.2020

Singel - Unibet

Sheffield U-West Ham asian handicap -1 10.50 x 1000 kr

Avspark: fredag 10 jan kl 21:00

Hemmalaget har gjort en bra första halva av säsongen och som nykomling är det klart godkänt. Tabell åttans stora dilemma är att man saknar ett offensivt spel och en målskytt. 23 gjorda mål på 21 spelade omgångar är alldeles för dåligt.

Kort och gott så lever man helt på det defensiva jobbet. Målvakten Henderson har storspelat mellan stolparna och räddat många poäng. Startar förmodligen med samma startelva som förlorade mot Liverpool 0-2 (b).

Skador: Ljust skadeläge men frågetecken reservmålvakterna Simon Moore och Michael Verrips.

West Ham har sannerligen fått en tränareffekt sedan Moyes tog över laget. Körde över ett skadedrabbat Bournemouth med 4-0 (h) och vann även sitt FA-cup möte mot Gillingham 2-0 (b).

Målvakten Fabianski är tillbaka mellan stolparna vilket är ett jätteplus för laget och som också märks av på försvarsspelet. Det finns betydligt mycket mer att få ut av truppen och som jag tror att Moys lyckas med på sikt.

Skador/frågetecken: Ryan Fredericks, Jack Wilshere, David Martin (målvakt), Andriy Yarmolenko, Michail Antonio. Frågetecken för Mark Noble, Aaron Cresswell, Winston Reid.

Prel. laguppställning: Fabianski - Cresswell, Ogbonna, Balbuena, Zabaleta - Fornals, Noble, Rice, Snodgrass - Anderson - Haller

Statistik: 2-2-1 (2-0-0) Jag tror att hemmalaget är på väg ner efter en festperiod på den första halvan av PL. West Ham sparkade sin tränare lite väl sent i mitt tycke innan Moyes övertog. Jag räknar kallt med att han fått iordning spelarnas inställning.

Jag testar "fredags-rövaren" till hela 10.50 alla dagar i veckan.

Lycka Till/

Curre