Paul Pogba missnöjd med Man United

Paul Pogba är inte nöjd med sin situation i Manchester United hävdar den franske förbundskaptenen Didier Deschamps.

Paul Pogba har länge ryktats bort från Manchester United. Under det senaste landslagsuppehållet kallade han till och med att spela för Real Madrid "en dröm". Ett uttalande som möttes med kritik av de egna supportrarna.

Under det nuvarande landslagsuppehållet har Pogba inte pratat med media. Men det har Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps - som under måndagen bjöd på en del kommentarer om Pogbas klubbsituation som United nog inte är helt nöjda med.

- Paul är inte nöjd över sin situation i klubben, vare sig gällande speltid eller hur han får spela positionsmässigt, säger Deschamps enligt France Football och fortsätter.

- Han har haft en tuff period på senaste tiden; han har kantats med en hel del skador och fick covid-19, som tog på honom rätt hårt. Så han måste hitta rytmen igen. Matchen han gjorde för oss förra månaden var bra, även fast han saknade matchträning. Men vi kan dock inte säga att han är helt nöjd med vad han får göra i sitt klubblag.

Hittills har Pogba gjort framträdanden i alla elva av Manchester Uniteds tävlingsmatcher, men han har dock bara spelat 90 minuter i två av dem.