Ökenvandring för Manchester United...

11.10.2019

Då letar tränaren Ole Gunnar Solskjaer desperat efter januariförstärkningar.

Nu förbereder man ett bud på cirka 1,5 miljarder kronor för Leicesterduon James Maddison och Ben Chilwell, skriver Daily Mirror.

The red Devils öppnade Premier League-säsongen med en 4-0-kross hemma mot Chelsea men sedan dess har det gått utför. Nyligen förlorade laget mot Newcastle och ligger för närvarande på tolfte plats i tabellen, två poäng från nedflyttningsplats.

Engelska medier spekulerar huruvida Ole Gunnar Solskjaer snart kommer få sparken eller inte. Klart är i alla fall att klubben är i behov av förstärkningar.

United har tidigare kopplats ihop med Leicesters James Maddison och nu skriver Daily Mirror att en övergång kan komma att bli av redan i januari. Tidningen skriver att Manchester United förbereder ett bud på den 22-årige mittfältaren och att man dessutom vill baka in Maddisons lagkamrat Ben Chilwell i affären.

Både Maddison och Chilwell togs ut i det engelska landslaget inför rådande uppehåll, men den förstnämnde tvingades tacka nej på grund av sjukdom.

Tidningen skriver vidare att Manchester Uniteds huvudmål i januarifönstret kommer vara att värva in en ny anfallare, efter att ha släppt både Romelu Lukaku och Alexis Sanchez till Inter under sommaren.

Norrmannens öde kommer sannerligen att avgöras efter landslagsuppehållet...nu hintar Arséne Wenger (senast i Arsenal) om sitt intresse för jobbet. United är ett drömjobb för alla tränare. Jag har självförtroende, jag har mod och idéer.