Offensiven prioriteras...

17.09.2019

Singel - Unibet

Chelsea-Valencia bortalaget över 1,5 mål 3.40 x 250 kr

Avspark: tisdag 17 sep kl 21:00 Champions League

Hemmalaget gjorde en stark insats borta mot Wolves i helgen men motståndet var väldigt klent och jag drar inga större slutsatser innan laget bevisat mer. Marknaden har Chelsea som favoriter, till en bit under dubbla pengar, men Valencia är alltid knepiga att möta, även under deras kristider.

Målformen hos Chelsea är därmed på topp och unge Tammy Abraham är glödhet och kommer till denna match med ett hattrick i 5 - 2 mötet mot Wolves. Men defensiven är inte lika stabil. Lagets stora stjärna på mittfältet, N'Golo Kante, har varit skadad och ser ut att missa även denna match på grund av en stukad fotled. Även vänsterbacken Emerson dras med en skada i knäsena, samt att backen Antonio Rudiger utgick med en ljumksskada i halvtid. Båda är tveksamma till start.

Skadelistan i skrivande stund: Ruben Loftus-Cheek, Antonio Rüdiger samt frågetecken för Emerson, Kanté, Hudson-Odoi samt Reece James.

Preliminär startelva 4-3-3: Arrizabalaga - Azpilicueta , Tomori, Zouma, Alonso - Barkley, Jorginho, Kovacic - Pulisic, Abraham, Mount

Valencia har startat sin säsong på ett mindre bra sätt, tränare Marcelino har fått sparken efter bara tre omgångar. Nye tränaren Albert Celades har inte haft många timmar på sitt nya jobb för att få laget på rätt köl men kvalité finns i laget. Världsklasspelare med motorn i navet Dani Parejo, yttermittfältarna Ferran Torres och Goncalo Guedes anfallarna Rodrigo Moreno, Kevin Gameiro och Maxi Gomez. Den sistnämnda trion håller verkligen hög klass och gör mål på det mesta och bästa oavsett motståndare.

Skador: Mittfältaren Carlos Soler och ytterbacken Cristiano Piccini.

Preliminär startelva 4-4-2: Cillesen - Gayá, Paulista, Garay, Wass - Guedes, Kondogbia, Parejo, Torres - Moreno, Gómez

Tror på en öppen match mellan två läckande försvar men med oerhörd stark offensiv.

Lycka Till/

Curre