Nya tag med Cardiff

27.11.2020

Singel - Paf.se

Cardiff - Luton     asian handicap  -1  2.75 x 250 kr

Avspark: lördag 28 nov kl 16:00  The Championship

Walesarna har blandat och gett men avslutade starkt mot Millwall senast och har ett lag som ska kunna bättre än vad tabellen antyder. Defensivt har man gjort det bra och ska kunna hantera ett Luton. Onsdag 25 nov Coventry (b)

Senaste Nytt: Förlust i veckan 0-1 (b) och en stor besvikelse. Tränaren Neil Harris fortsätter med sitt gnällande på presskonferenserna. Dåliga ursäkter och frågar ni mig är det absolut dags för en ny tränare. Roterar yttern Sheyi Ojo, centrale mittfältaren Will Vaulks och anfallaren Robert Glatzel aktuella från start. Inga nya skador stör.

Prel. startelva: Smithies - Bacuna, Morrison, Nelson, Bennett - Wilson, Vaulks, Ralls, Ojo - Moore, Glatzel

Skador: Lee Tomlin (borta ca två månader till), Jordi Osei-Tutu (borta till jul) och Greg Cunningham som tränar med laget men inte är aktuell för spel.

Luton fortsätter att överraska och på tisdagskvällen kom tredje raka oavgjorda matchen Birmingham 1-1 (h). Tränaren Nathan Jones tyckte att man var det klart bättre laget och dominerade matchen och skulle ha vunnit. Han tycker att man utvecklats som lag den senaste tiden och kan inte begära mer från truppen i dagsläget. Är benägen att hålla med!

Senaste Nytt: Tränaren Nathan Jones kommer med samma trupp som den i veckan, inga nya skador och samma startelva som är den starkaste man har för dagen.

Skador: Dan Potts, Brendan Galloway, Eunan O'Kane

Till hela 2.75 så synar jag...

Lycka Till/

Curre