Nya årets första rek till Norwich

01.01.2020

Singel - Unibet

Norwich-Crystal P  asian handicap -1  3.95 x 250 kr

Avspark: onsdag 1 jan kl 18:30  Premier League

Jumbolaget blev helt klart bortdömda av VAR-kameran senast och kritiken är stenhård från flera ledare och inte minst från publiken/fansen. Teemu Pukki 2-0 mål i matchen mot Tottenham videogranskades och till slut kom man överens att han var offside. Till och med Mourinho (Tottnham) började småle åt situationen. Gjorde en bra match och behöver poäng.

Tränaren Farke kommer med samma trupp men det kan bli en del nya "friska spelare" i startelvan. Todd Cantwell, Sam Byram,Tom Trybull och Kenny McLean står beredda om tränaren så önskar.

Skador: Timm Klose, Josip Drmic, Ben Godfrey och frågetecken för Ralf Fährman.

Crystal P gör det bra trots sina skadebekymmer. Oavgjort på bortagräset mot Southampton var klart godkänt säger Roy Hodgson på en "Brexit-sprakande" mobil över Nordsjön. Jairo Riedewald fortsätter som ytterback istället för Patrick van Aanholt. Vidare så har han ingen möjlighet att rotera i sitt manskap utan kommer att ställa ut samma startelva som senast om det inte dyker upp något innan nyårsdagen. Han önskar oss alla Lycka Till med tippandet och vi från Bolag XL/Tipsarens bästa Lycka Till i matchen.

Prel. starelva (4-3-3): Guaita - Riedewald, Sakho, Tomkins, Kelly - Camarasa, Milivojevic, Kouyaté - Zaha, Ayew, Meyer

Skador: Joel Ward, Jeffrey Schlupp, Gary Cahill, Scott Dann, Andros Townsend, Christian Benteke, Patrick van Aanholt.

Statistik: 1-1-3 (1-0-1) CP såg slitna ut senast och hade inte målvakten Vicente Guaita gjorde några galna räddningar senast hade "torsken" helt klart kommit på besök. Till nästan fyra gånger på hemmalaget är det inget snack.

Lycka Till/

Curre