Nottingham till hela 2.75...

20.08.2019

Singel 1 - Unibet

Charlton-Nottingham 2 2.75 x 250 kr

Avspark: onsdag 21 aug kl 20:45 The Championship

Charlton har startat säsongen övertygande men fick nöja sig med en poäng borta mot Barnsley senast. Underläge två gånger om i den matchen och fru fortuna med sig. Magkänslan säger att nykomlingen sprattlat färdigt och nu väntar en match på lite högre nivå än de lag man stött på tidigare. Populäre managern Lee Bowyer kommer att få göra minst en förändring från den förra startelvan, Adedeji Oshilaja ersätter skadade Chris Solly på en ytterbackplats. Managern kan komma att göra vissa andra förändringar när de gula korten haglat och medför avstängningar om de drar på sig ytterligare kort. Väldigt försiktig på kvällens presskonferens och locket på. Man har även en skada på försvarets Lewis Page sen tidigare.

Nottingham dominerade spelet fullständigt mot Birmingham i lördags 3-0 (h). Två tuffa matcher mot två förväntade topplag har gett en poäng så det var en lättad manager Sabri Lamouchi som meddelade på sin presskonferens att samma startelva får chansen igen när man beger sig till London. Mittfältaren Joao Carvalho återkommer till truppen medans försvarets Yohan Benalouane och Michael Hefele fortsatt kvar på skadelistan. Även mittfältarna Tendayi Darikwa och Ryan Yatessaknas sen tidigare.

Statistik: 2-3-0 (1-1-0) "Färdigsprattlat" för nykomlingen Charlton och jag spikar gästerna till en låg procent. Matchen spelar jag även på Oddset/Unibet där den raka tvåan ger hela 2.75.

Singel 2 - Unibet

West Bromwich-Reading asian handicap -1,5 2.80 x 250 kr

Avspark: onsdag 21 aug kl 21:00 The Championship

West Bromwich är obesegrat så här långt och har tätkänning efter bortasegern mot Luton i helgen. WBA har en stark trupp och offensiven har spetsats till rejält med Charlie Austin och West Ham-lånet Diangana (som kom in och gjorde två mål på tre minuter senast). Det ser onekligen bra ut för hemmalaget som med den trupp man har till förfogande ska vara med och slåss om platserna som kan betyda PL-spel. Inga nya skador stör sen tidigare mittbacken Ahmed Hegazi.

Reading gjorde en stark insats mot Cardiff i helgen men här blir det betydligt tuffare. Managern Jose Gomes kommer att göra en förändring efter den senaste fighten mot Cardiff, mittfältaren Andy Rinomhota är aktuell för spel. Ny på skadelistan är mittfältaren Jordan Obita som får sällskap av defensive mittfältaren Tyler Blacket ett avbräck i mina ögon.

Statistik: 2-1-2 (2-0-0) Tänk på att WBA är obesegrat i sina senaste åtta hemmamatcher att man inte har förlorat mot gästerna på de senaste 6 hemmamatcherna.

Lycka Till/

Curre