Norwich till 5.25

25.12.2020

Watford - Norwich asian handicap -1     5.25 x 250 kr

Lördag 26 dec 20:45

Riktigt blek insats av Watford senast mot Huddersfield 0-2 (b) vilket kostade tränaren Ivic jobbet samma kväll. Nu har spanske Xisco Munoz tagit över och med tanke på den trupp som Watford har ska man kunna bättre, trots att en femteplats är långt ifrån svagt. Jag betvivlar dock starkt på mr Munoz kvaliteter som tränare. Har tidigare varit tränare för Dinamo Tbilisi - Georgien och har ingen erfarenhet som tränare i de engelska fysiska ligorna.

Senaste Nytt: Spanske tränaren har under dagens träning lagt in matchmoment där man övergår till ett 4-2-3-1 system, vilket han föredrog i Dinamo Tbilisi. Skulle i så fall betyda att ytterbacken Adam Masina och centrale mittfältaren Nathaniel Chalobah är aktuella för spel. Vann bägge matcherna i fjol men under de här omständigheterna med en tränare som basat i 11 ligamatcher i Georgiska serien ställer jag mig frågan om hans kunskaper räcker till?! Jag ser som att det här är en chansning från Watfords styrelse.

Skador: Isaac Success, Domingos Quina, Tom Dele-Bahiru, Will Hughes (förmodligen har spelaren fått Covid-19, uppsatt som frågetecken på skadelistan). Brasilianske anfallaren João Pedro är ett frågetecken kunde inte delta i dagens matchövningar.

Serieledarna Norwich har toppform just nu med fem raka segrar. Har varit skadedrabbat en längre tid men lagets prestationer är helt klanderfria. Bra gjort och stor eloge till tyske tränaren Daniel Farke.

Senaste Nytt: Spelade "skjortan"av Cardiff senast parkerade bilen och gick och duschade. En riktig bra match. Det kommer att bli en förändring i den startelvan mittfältaren Marco Stiepermann aktuell från start, klart plus. Kanariefåglarna har sex bekräftade spelare på sin skadelista men det ser betydligt ljusare ut nu än förut.

Skador: Tim Krul (1:e målvakt), Xavi Quintillá, Bali Mumba, Sam Byram, Adam Idah, Onel Hernández

Statistik: 3-0-2 (2-0-1)

Lycka Till/

Curre