Nemanja Matic till hårt angrepp mot Ole Gunnar Solskjaer…

08.09.2019

Nemajna Matic går till hårt angrepp mot sin tränare Ole Gunnar Solskjaer, allt enligt tidningen Goal.

Manchester United har efter den inledande 4-0-segern mot Chelsea på Old Trafford haft det tungt i Premier League. Laget har kryssat borta mot Wolverhampton och Southampton och förlorat hemma mot Crystal Palace.

En spelare som inte alls tycks ingå i tränaren Ole Gunnar Solskjaers planer i år är Nemanja Matic som bara fått spela 22 minuter totalt när Paul Pogba och Scott McTominay gått före honom centralt på mittfältet.

Efter matchen mot Southampton förra veckan blev det uppståndelse kring Matic när han gillade en kommentar på Instagram från en supporter som ifrågasatte Solskjaers laguttagning. Inför Serbiens EM-kvalmatch mot Portugal på lördags pratade Matic om situationen i klubblaget.

- Jag jobbar så hårt jag kan och respekterar besluten. Det är upp till mig att visa att han (Ole Gunnar Solskjaer) har fel och ta mig tillbaka dit jag hör hemma. Jag har varit i fotbollsvärlden och spelat nästan alla matcher för klubbarna jag varit i de senaste tio åren.

Han säger att han inte har några problem med Solskjaer men att det är tränarens ansvar om Manchester United inte lyckas kämpa om PL-titeln.

- Jag har berättat för honom att jag inte håller med om hans beslut men det är han som måste ta ut laget. Tränaren måste sträva efter ett lag som kan kämpa om titeln och om vi inte vinner är det han som bär ansvaret.