Måndagsderby i Liverpool

13.02.2023

Spelbolag Unibet

Måndag 13 feb 21:00 Anfield

Liverpool - Everton 2 5.25 x 250 kr

Möjlig utdelning: 1 312.50 kr

Liverpool är ett av krislagen i ligan inte minst efter hemska 0-3 mot Wolves förra helgen. Man gör en av sina sämsta säsonger i mannaminne. Det finns inte mycket som fungerar för dagen inte minst mittfältet saknar kreativitet och försäljningen av Sadio Mané kostade mer än vad klubben vill erkänna. Skador har naturligtvis ställt till det ordentligt och den 21 feb väntar Real Madrid i Champions League.

Skadeläget: Arthur Melo, Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Luis Díaz, Diogo Jota, Ibrahima Konaté, Roberto Firmino, tveksam illamående Fabinho

Everton överraskade stort genom att klappa till Arsenal med 1-0 efter en drömstart. Nye tränaren Sean Dyche kommer i sedvanlig ordning att bjuda på en masa grisfotboll för att ta så många poäng som möjligt. Rakt spel, kämpa, fasta situationer och se till att lösa försvarsspelet först, punkt. Energikrävande fotboll. Håller i ett par matcher för att lösa nödvändiga poäng.

Mot ett bräckligt Liverpool kanske man kan skörda ytterligare en trepoängare till ett högt odds, jag synar.

Skadeläget: James Garner, Andros Townsend och Nathan Patterson. Tveksamma till spel Dominic Calvert-Lewin och Michael Keane.

Statistik: 2-2-1 (1-0-1) Liverpool har inte torskat någon av sina senaste 6 hemmamatcher.

Trevlig måndagskväll

Curre