Manchester U till 4.40

02.09.2022

Singel - Unibet

Söndag 4 sep 17:30 Old Trafford

Manchester U - Arsenal asian handicap -1 4.40 x 350 kr

Efter en tuff inledning har tränaren ten Hag fått ordning på skolpojkarna och kommer nu till match med tre raka segrar. Att det finns kvalité i laget är det inget snack om med en massa briljanta nyförvärv som Tyrell Malacia - Feyenoord, Lisandro Martinez - Ajax, Christian Eriksen - fri transfer, Casemiro - Real Madrid, Antony - Ajax och Martin Dubravka - Newcastle.

Mittfältet har stabiliserats upp och jag ser en klar klasskillnad mot tidigare. Anfallaren Antony från Ajax är onekligen en av Europas bästa forwards dock oklart om han kommer till spel på söndag. Gjorde sin första träning med laget på Carrington i torsdag och hinner med två pass till fram till söndag. Vår egen Victor Lindelöf tillbaka i träning.

Laget spelar i Europa League 8 sep Real Sociedad (h)

Skador: Anthony Martial, FacundoPellistri. Tveksammma till spel Luke Shaw samt Aaron Wan-Bissaka.

Arsenal har inlett säsongen på ett strålande sätt med fem raka segrar, men här väntar det tuffaste testet hittills. Segrarna har kommit mot mindre bra motstånd och det unga laget hade vissa besvär mot såväl Fulham och Aston Villa.

Har en del skador som oroar och som många andra lag matchar man hårt. Laget spelar i Europa League 8 sep FC Zürich (b)

Skador: Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko, Mohamed Elneny, Reiss Nelson. Tveksamma till spel Martin Ødegaard (svullen ankel) och 1:e målvakten Aaron Ramsdale (hamstring muskeln - baksida lår)

Statistik: 1-1-3 (1-0-1) Arsenal har i rad vunnit 4 matcher på bortaplan. Man Utd har i rak följd vunnit 3 matcher.

Lycka Till vid Rygg!

Curre