Manchester U får problem...

15.08.2020

Singel - Unibet

Sevilla - Manchester U totalt antal mål 2.38 x 500 kr

Avspark: söndag 16 aug kl 21:00 RheinEnergieStadion

Sevilla kommer till match efter en 1-0 seger mot ett Wolves som lade det mesta av energin på sitt försvarsspel. Yttern Lucas Ocampos avgjorde i 88:e min.

Laget är nu obesegrade i en lång svit av matcher och spelar en offensiv härlig fotboll och har inte förlorat någon match efter corona avbrottet. Defensiven sitter där den ska och det kommer att krävas en hel del om Man United ska dyrka upp låset.

Prel. startelva: Bounou - Navas, Carlos, Koundé, Reguilón - Jordán, Fernando, Banega - Suso, En-Nesyri, Ocampos

Frågetecken för centrale mittfältaren Nemanja Gudelj

Manchester U har bara en förlust på de senaste 24 tävlingsmatcherna och har spelat bättre under en längre tid. Till semifinal kom man efter att man turligt fick med sig 1-0 tilläggstid+straff mot FC Köpenhamn. Tycker man såg slitna ut som lag och mestadels stod stilla på planen. Här kommer det att krävas så mycket mer.

Prel. startelva: Romero - Williams, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka - Pogba, Matic - Rashford, Fernandes, Greenwood - Martial

Skador: Axel Tuanzebe, Phil Jones (ej följt med truppen). Frågetecken: Luke Shaw kommer knappast att riskeras här samt Markus Rashford som känner sig hängig och trött.

Manchester U såg trötta ut i senaste mötet mot FC Köpenhamn medans Sevilla såg pigga ut i sitt möte mot Wolves. Plus gäller även för Sevillas försvarsspel och kommer inte United upp i något snabbare passningstempo blir det en "mumsbit" för spanjorerna.

Lycka Till/

Curre