Manch.City´s finalvecka...

17.04.2019

Singelspel - Unibet

Singel 1

Manch.C-Tottenham asian handicap 1:a halvlek -1 2.65 x 250 kr

Avspark: tisdag 17 april 21:00 Champions League

Singel 2

Målgörare: Kevin De Bruyne, Manch.C  3.70 x 250 kr

För Manch.C väntar en mycket viktig "matchvecka" om klubben ska lyckas med att ta hem en "the quadraple". Matchschemat...17/4 Tottenham, 20/4 Tottenham och 24/4 Manchester U.

Efter 0-1 i det första mötet ska man nu försöka vända på underläget på Ethiad Stadium.

Pep Guardiola kommer till match utan målvakten Claudio Bravo men har även frågetecken för viktige mittfältaren Fernandinho som kommer att testas sent. Kommer att göra några förändringar i startelvan. Ytterbacken Oleksandr Zinchenko är tillbaka i spel och Bernardo Silva, Kevin De Bruyne och Gabriel Jesus drillades hårt under gårdagens machövningar.

Prel.laguppställning: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - Bruyne, Fernandinho, Silva - Silva, Jesus, Sterling

Kevin De Bruyne visar upp en klar formstigande kurva och verkar spelsugen. Var som ett "yrväder" på gårdagens träning och till över tre gånger pengarna synar jag honom som målskytt.

Tottenham har en mängd skador/frågetecken inför matchen. Viktige Harry Kane skadades senast och är borta säsongen ut och anfallaren Deli Alli har brutit av sin handled men kan förmodligen spela med ett specialskydd. Frågetecken för Erik Lamela och Fernando Llorente. Kvar på skadelistan Eric Dyer, Serge Aurier, och Harry Winks.

Lycka Till/

Curre