Manch.C tar hem trippeln

16.05.2019

Manch.C-Watford asian handicap - 1 första halvlek 2.30 x 500 kr

Avspark: lördag 18 maj 18:00 spelas på Wembley Stadium

City går för trippeln och kommer inte att slå av på takten efter att ha säkrat ligatiteln i helgen. Sedan tidigare har laget vunnit ligacupen och nu är det bara FA-cupen kvar för att säkra en historisk trippel.

Ytterbacken Benjamin Mendy är tillbaka i träning efter skada men kommer knappast att ersätta Oleksandr Zinchenko som gjort det väldigt bra under vinterhalvåret. Även mittfältets Kevin De Bruyne är tillbaka i träning efter en skadefylld säsong och enligt rapporterna är han högaktuell från start. På skadelistan återfinner vi endast målvakten Claduio Bravo.

Prel. startelva 4-3-3: Ederson - Walker, Kompany, Laporte, Zinchenko - Silva, Gündogan, Bruyne - Silva, Agüero och Sterling.

Watford har haft den här matchen i sikte under en längre tid, men "gästerna" kommer till match efter en svag avslutning på ligan och att barra hitta formen igen tror jag inte nämnvärt mycket på. Försvaretsspelaren/mittfältaren José Holebas blev utvisad i den senaste matchen och är avstängd, klart minus i min bok. Defensive mittfältaren Domingos Quina har fortsatta skadeproblem och är inte heller han aktuell för match.

Prel. startelva 4-2-2-2: Gomes - Masina, Cathcart, Kabasele, Femina - Capoue, Doucouré - Hughes, Pereyra - Deeney, Deulofeu

"Hemmalaget" har besegrat Watford de senaste 10 tävlingsnmatcherna och har gjort minst 2 mål på "gästerna". City är det klart bättre laget och jag väljer att spela ett asian handicap spel redan i den första halvleken.

Asian Handicap -1 Ditt lag leder med minst två mål = du vinner
Ditt lag leder med ett mål = du får tillbaka din insats

Lycka Till/

Curre