Man City på uppgång

12.01.2021

Singel - Paf.se

Manchester C - Brighton asian handicap -1,5 1.91 x 500 kr

Onsdag 13 jan 19:00 Etihad Stadium - Premier League

Inga som helst besvär att ta sig vidare i FA-cupen 3-0 (h) mot Birmingham. Har börjat lossna i anfallsspelet och har på de fem senaste gjort 16 mål, även defensiven fungerar klart bättre än tidigare ett insläppt på fem matcher.

Kyle Walker och Gabriel Jesus tillbaka i den matchen efter Covid-19 och här återkommer även Ferran Torres som fått tummen upp från läkarteamet. Däremot har Sergio Agüero umgåtts med en positiv familjemedlem och är satt i karantän.

Prel. startelva: Ederson - Walker, Stones, Dias, Cancelo - Rodrigo, Gündogan - Mahrez, Bruyne, Foden - Jesus

Skador/frågetecken: Sergio Agüero, Erik Garcia, Scott Carson, Cole Palmer samtliga satta i karantän. Frågetecken för Raheem Sterling, Nathan Aké, Aymeric Laporte

Brighton fick hjälp av sin målvakt Jason Steele som tog fyra straffar i FA-cupmötet mot Newport County, matchen avgjordes på straffsparkar. Laget har inte en seger sedan november och det börjar dra riktiga monsunvindar runt Graham Potters fötter.

Dessutom har man en hel del skador att brottas med och jag ifrågasätter starkt om laget håller Premier League klass. Jag säger som Roberto Mancinis tid i Man City...ta nu fram de ni har i brallorna och visa lite stake.

Skador/frågetecken: Aaron Connolly, José Izquierdo (bör sättas upp på transferlista håller ej fysiskt för spel i PL), Florian Andone, Tariq Lamptey, Yves Bissoua (avstäng). Frågetecken för Adam Lallana (PL:s dummaste inventering), Steven Alzate, Denny Welbeck.

Statistik: 5-0-0 (3-0-0)

Lycka Till/

Curre