Målrik Annandag påsk i Sheffield...

21.04.2019

Singel - Unibet

Sheffield W-Bristol C över 3.5 mål 3.50 x 250 kr

Avspark: måndag 22 april 16:00 The Championship

Med tre omgångar kvar har bägge lagen en chans att nå playoff, Sheffield W har 7 poäng upp till 6:e plats och måste ta fullpoängare i varje match samtidigt som resultaten måste gå deras väg. Manager Steve Bruce är ordentligt på bettet och säger att de kommer att ta den chansen även om det ser omöjligt ut. Kan vi förvänta oss en offensiv månne?

Laget fick med sig en poäng i senaste matchen mot Norwich 2-2 (b). Har skador på Almen Abdi, Matt Penney, Rolando Aarons. Kieran Lee, Achraf Lazaar och Sam Hutchinson. Frågetecken för Adam Reach.

Även Bristol C har playoff i sikte, en poäng upp till Middlesbrough och vid seger tar man sig förbi. Fick "bara" med sig en poäng i hemmamötet mot bottenlaget Reading vilket i mina ögon är ett svagt resultat. Defensive mittfältaren Korey Smith var tillbaka i den matchen efter lång skadefrånvaro och spelade i ca 29 min. Om han kommer till match här får vi inget riktigt svar på av tränaren på dagens presskonferens.

Laget har en hel del skador som stör, Eros Pisano, Frank Fielding, Niki Mäenpää, Hakeeb Adelakun och Callum O'Dowda.

Magkänslan säger att vi kommer att få se en match där bägge lagen går för seger, tror på "öppna spjäll" och synar 3.5 mål.

Lycka Till/

Curre