Målfest i Coventry

18.09.2020

Singel - Unibet

Coventry - Queens PR totalt antal mål över 2,5 2.16 x 250 kr

Avspark: fredag 18 sep kl 20:45 The Championship

Nykomlingarna Coventry gjorde en riktig bra match mot Bristol C trots att man föll med 1-2. Vaskade fram en massa målchanser. Här får man gälla som knappa favoriter när ett uppköpt QPR kommer på besök.

Centrale mittfältaren Liam Kelly drog på sig en skada redan efter 23 min senast och kommer inte till match vilket är ett klart minus. Han kommer att ersättas av Jordan Shipely.

Skador: Fankaty Dabo, Jodi Jones (rest. av säsongen), Julien Da Costa, Liam Kelly

Queens PR tränare Mark Warburton var naturligtvis mycket nöjd med lagets insats i premiären 2-0 mot förhandstippade topplaget Nottingham. Kommer knappast att ändra på den laguppställningen. London-klubben har tappat mängder av nyckelspelare under det senaste halvåret och QPR förväntas husera på den undre halvan av serien. Visserligen blev det tre pinnar i hemmapremiären mot Nottingham Forest men några större växlar ska man inte dra av en match. Bright Osayi-Samuel lär vara nyckeln till lagets framgångar den här säsongen.

Ytterbacken Ryan Manning kommer inte till match, skriver inte på det kontraktsförslag han fått av klubben. Ersätts av Lee Wallace.

Skador: inga skador registrerade

Lycka Till/

Curre