Lördags-dubbeln hämtas från The Championship...

05.04.2019

Dubbel - Unibet

Norwich-Queens PR  asian handikap -1,5  2,23

Avspark: lördag 6 april  13:30  The Championship

Serieledarna Norwich har sju segrar i följd och börjar inte nerverna spöka alldeles för mycket ska man ha en god chans att ta en direktplats till Premier League. Knapp seger senast mot Middlesbrough 1-0 (b) men styrde och ställde det mesta av spelet. Truppen har inga nya skador för dagen, sen tidigare Matthew Jarvis och Louis Thompson.

Queens PR har haft en ojämn och överlag svag vårsäsong och detta resulterade i att Steve McClaren fick lämna sin post som manager nu i måndags. John Eustace coachar tillfälligt denna helg. Förlusten hemma mot Bolton senast var ett lågvattenmärke som alltså resulterade i att McClaren fick gå.Här kommer det att bli en hel del förändringar i startelvan. Försvarets Toni Leistner, mittfältaren Eberechi Ezeoch anfallaren Nahki Wells tillbaka i startelvan.

Statistik: 3-0-2 (2-0-0) Även om bortalaget slog Leeds för en månad sedan och har en ny tränare så råder det stor klasskillnad mellan lagen. Normalt vinner Norwich detta under rådande omständigheter. Det enda som kan fälla hemmalaget är PL-frossa men så tror jag icke blir fallet.

Sheffield W-Aston Villa  2  2,32

Avspark: lördag 6 april  16:00 The Championship

se Tipsarens bästa

Slutodds: 5.17 x 150 kr

Lycka Till/

Curre