Serieledarna Liverpool till 3.45...

Singel - Unibet

Manchester City - Liverpool   2  3.45 x 250 kr

Avspark: söndag 8 nov kl 17:30 Premier League

Manchester City hade en enkel uppgift i veckans Champions League möte mot Olympiakos 3-0 (h). Imponerar dock inte spelmässigt längre som tidigare säsonger. "Tappet" av David Silva är en av anledningarna och man har ännu inte funnit sig helt till rätta utan hans enorma kunskaper. Defensiven har varit lite stabilare men har inte mött något kvalificerat motstånd så här långt.

Anfallaren Jesus var tillbaka i veckan men saknar matchtempo men har fortsatt några problem i truppen. Närmast tänker jag på Sergio Agüero som knappast riskeras fullt ut, bänkplats?

Man brukar ha det lätt för gästerna hemma på Eastlands och är favoriter hos spelbolagen.

Prel. startelva: Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Bruyne, Rodrigo, Gündogan - Torres, Jesus, Sterling

Skador: Benjamin Mendy, Fernandinho, Sergio Agüero, Scott Carson

Ligaledarna Liverpool lekte katt och råtta leken med Atalanta i veckans Champions League på bortagräs, halvfart och hela 5-0 efter att nye anfallaren Diogo Jota gjort hattrick. Diogo har hysterisk form och har gjort 7 mål på 10 tävlingsmatcher. Imponerande.

Här kommer förmodligen mittbacken Joel Matip tillbaka efter skada, har tränat på i några veckor och är ett alternativ istället för 19-årige Rhys Williams om tränare Klopp väljer så. Frånvaron av mittbacksgeneralen Virgil van Dijk (långtidsskadad) betyder att klubben börjat sett sig om efter en ersättare.

Spelmässigt och formmässigt har spelarna så smått börjat visa form och jag tycker att laget är på väg uppåt. Möjligtvis väljer tränare Klopp ett spelsystem 4-2-3-1 när man saknar Thiago och att man spelar med en mycket offensiv uppställning med Diogo Jota på topp...

Prel. startelva: Alisson - Robertson, Wijnaldum, Henderson - Mané, Firmino, Salah - Jota

Skador: Virgil van Dijk, Alex Oxlade Chamberlain, Fabinho, Thiago. Frågetecken för Joel Matip.

Statistik: 2-2-1 (2-0-0) Jag synar ligaledarna Liverpool till hela 3.45 trots bortaplan.

Lycka Till/

Curre