Liverpool-stjärnorna tillbaka inför Merseysidederbyt

13.10.2020

Sadio Mané och Thiago har saknats från Liverpools lag efter att ha testats positivt för covid-19 - men kommer det bra besked. Duon uppges enligt Daily Mirror vara tillbaka i träning inför Merseysidederbyt i helgen.

Liverpool åkte på en chockförlust mot Aston Villa i den sista matchen innan landslagsuppehålllet. 7-2 skrevs slutresultatet till. På lördag 13.30 ställs Liverpool mot rivalen Everton i Merseysidederbyt.

Och laget verkar få en fin boost i form av tillgängliga spelare. Daily Mirror-journalisten David Maddock uppger att Sadio Mané och Thiago var tillbaka i träning under måndagen.

Duon har efter sina positiva covid-19-resultat satts i karantän under tio dagar, men är alltså nu tillbaka i träning efter att ha testats negativt och är återhämtade. Tidningen uppger även att Naby Keita är i fortsatt karantän efter han testats positivt under landslagsuppehållet.

Även Jordan Henderson kan vara tillbaka på planen för Liverpool. Mittfältaren är iväg med England och tränar med laget. Skulle även lagkaptenen vara redo för spel kommer Liverpool kunna ställa upp med ett nästan ordinarie lag mot Everton.

Alisson är fortsatt skadad.

Matchen mellan Everton och Liverpool spelas på lördag 17 oktober, 13.30.