Leeds "trycker av"...

20.09.2021

Singel - Unibet

Tisdag 21 sep 20:45 - Ligacupen EFL Cup

Fulham - Leeds asian handicap -1   3.90 x 250 kr

Asian Handicap -1

Ditt lag vinner med två mål eller fler = Vinst
Ditt lag vinner med ett mål = Insatsen tillbaka
Ditt lag förlorar = Förlust
Oavgjort resultat = Förlust

Laget du spelar på börjar matchen med ett underläge på 0-1. Eftersom Asian handicap utesluter ett oavgjort resultat får du hela din insats tillbaka om ditt lag vinner matchen med ett mål. Spelar du detta spel tror du att ditt lag vinner med fler än ett mål samtidigt som du inte vill riskera din insats om ditt lag endast skulle vinna med ett mål.

Hemmalagets tydliga målsättning är att ta steget upp till Premier League, allt annat vore ett stort misslyckande för den anrika London-klubben. Klubben ger också ett pressmeddelande till fansen att man inte prioriterar den här tävlingen.

Laget brottas med en del skadeproblem och startelvan kommer troligtvis att bli densamma som spelade mot Reading i The Championship. Vilket kort betyder att Hector, Mawson, Rodak och Kebano startar.

Prel. laguppställning: Rodak; Odoi, Hector, Mawson; Knockaert, Pajaziti, Francois, Bryan; Reid, Stansfield, Kebano

Skador: Fabio Carvalho, Terence Kongolo, Tom Cairney, Kenny Tate.

Leeds har bara en seger på de sex senaste tävlingsmatcherna och skulle må gott av att vinna en match. En 17:e plats i ligan är nog inte vad den folkkäre tränaren Bielsa har tänkt sig. Som Fulham kommer inte laget att prioritera ligacupen speciellt högt men ska med sin erfarenhet ändå vara klar favorit i min bok.

Prel. laguppställning: Meslier; Shackleton, Dallas, Cooper, Firpo; Forshaw, Phillips; Summerville, Roberts, James; Rodrigo

Skador: Robin Koch, Diego Llorente, Pascal Struijk (avstängd), Adam Forshaw, Jack Harrison (Covid-19), frågetecken för Luke Ayling och Raphina

Statistik: 2-0-3 (2-0-0)