Kontors-tränaren Harry Redknapp sågar värvning av Cavani

12.10.2020

Manchester United värvade anfallaren Edinson Cavani på transferfönstrets sista dag.
Ett tecken på desperation, menar tränarikonen Harry Redknapp.
"Jag tror alla vet att jag gillar att chansa ibland, med det är ingenting som kan jämföras med Manchester Uniteds värvning av Edinson Cavani, skriver han i The Sun.

Manchester United misslyckades med att värva Dortmunds Jadon Sancho och i allra sista sekund säkrades istället den förre Paris Saint-Germain-anfallaren Edinson Cavanis underskrift.

33-åringen har ännu inte debuterat för "The Red Devils" men tränarikonen Harry Redknapp dömer ut värvningen redan nu.

"Jag tror alla vet att jag gillar att chansa ibland, med det är ingenting som kan jämföras med Manchester Uniteds värvning av Edinson Cavani", skriver han i The Sun.

Redknapp avslutar:

"Cavani har varit en bra spelare genom åren och om han fortfarande har hunger och talang, så kommer han att göra ett bra jobb. Jag hoppas för Ole Gunnar Solskjærs skull att han är det, för de verkligen inte har råd med något fler missräkningar som den mot Spurs."

Manchester United placerar sig just nu på plats 16 i Premier League efter en vinst och två förluster på de tre inledande omgångarna. United värvade även Alex Telles från Porto samt Facundo Pellistri och Amad Diallo under transferfönstrets sista dag.