Jackpot Pools hos Paf.se ersätter Europatipset

11.01.2021

Utdelningarna på Europatipset blir allt lägre p.g.a. favoritbetonade kuponger och speltipsochdesign kommer att göra en utvärdering av Jackpot Pools hos spelbolaget Paf.se för at se om det kan vara en ersättare...

Vad är Jackpot Pools?
Ursprungskonceptet presenterades som "Uri" 1923 av det brittiska detaljhandelsföretaget Littlewoods i Liverpool. Spelsättet ökade i popularitet under efterkrigstiden i Storbritannien när de flesta hushållen deltog i fotbollsbettingen varje helg.

Jackpot Pools är en typ av sportspel där du ska försöka tippa hur en serie av matcher kommer sluta. Ju fler rätt du har, desto mer pengar vinner du. Lyckas du få alla rätt vinner du jackpotten. Storleken på jackpotten beror på insatsnivån på din spelkupong och antalet personer som lyckats tippa alla rätt. Har du den högsta insatsnivån kan du vinna flera miljoner euro på Pafs Jackpot Pools!

Vilka sporter och vilken typ av kuponger erbjuder Paf.se?
Jackpot Pools domineras av fotboll och det är här du hittar de allra största jackpottarna. Utöver fotboll erbjuder Paf.se kuponger bestående av NBA, NFL och Grand Slam-tennis. De olika kupongerna varierar också när det kommer till vad du skall försöka tippa rätt, det kan handla om 1X2, rätt resultat, över/under 2.5 mål, båda lagen gör mål, asiatiskt handikapp, poängmarginal eller setresultat.

Hur fungerar bolagsspel?
Ett bolagsspel är en kupong där du går ihop med andra spelare för att vara en del av en större kupong, och därmed i teorin har större chans att vinna. Varje bolagsspel kontrolleras av en "Kapten". Kaptenen är den som skapar kupongen och är också den som har full kontroll över Cash Out-funktionen. Du kan välja att själv vara kapten och skapa din egen kupong, eller så kan du köpa in dig i kuponger skapade av andra kaptener. Vinster från bolagsspelet delas mellan spelarna som ingår i bolagsspelet, i proportion till hur stor andel varje spelare äger av kupongen.

Många olika sätt att tippa

Jackpot Pools domineras av fotboll och det är här du hittar de allra största jackpottarna. Utöver fotboll erbjuder vi även kuponger för NBA, NFL och Grand Slam-tennis. De olika kupongerna varierar också när det kommer till vad du skall tippa. Det kan handla om 1X2, rätt resultat, över/under 2,5 mål, asiatiskt handikapp eller setresultat.

Insatser per rad

2,00 kr - 5,00 kr - 10,00 kr - 20,00 kr

Ex: på spelkupong Tis 12 jan till Tor 14 jan

Välj 8 100 000 kr Matcherna spelas Tisdag 12 jan - Onsdag 13 jan - Torsdag 14 jan

Tis 12 jan 19:00 Sheffield United - Newcastle

Tis 12 jan 21:15 Wolverhampton - Everton

Tis 12 jan 21:15 Burnley - Manchester United

Tis 12 jan 21:30 Atlético Madrid - Sevilla

Ons 13 jan 15:00 Fiorentina - Inter

Ons 13 jan 19:00 Manchester City - Brighton

Ons 13 jan 21:15 Aston Villa - Tottenham

Tor 14 jan 21:00 Arsenal - Crystal Palace