Ingen hemmaplansfördel…

23.02.2021

Singel - Unibet

Atlético Madrid - Chelsea 2 2.85 x 250 kr

Tisdag 23 feb 21:00 National Arena (Rumänien) - Champions League

Sviktande form hos spanjorerna som i helgen förlorade mot Levante hemma på Wanda Metropolitano. Speluppläggaren José Giménez drog dessutom på sig en skada och uppges vara tveksam till spel här. Stort minus. Thomas Lemar och Moussa Dembele med i den senaste matchen efter att ha suttit i karantän.

Skador: José Giménez, Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Kieran Trippier avstängd). Héctor Herrera är satt i karantän, Covid-19.

Chelsea ser fortsatt trubbiga ut framåt men under Thomas Tuchel är britterna obesegrade. Har inte spelat mot något motstånd av den här kalibern och den här matchen blir ett examensprov i min fotbollsvärld. Engelsmännen chans är att matchen spelas på neutral plan.

Svårt att sia om hur magister Tuchel formerar laget. I den senaste ligamatchen började Jorginho, Andreas Christensen och Callum Hudson-Odoi på bänken. I min elva borde åtminstone Kurt Zouma ingå inte minst på spelarens offensiva kraft vid fasta situationer.

Skador: Thiago Silva

Statistik: 2-2-1 (0-1-1) "Det börjar dra kallt runt spanjorernas ben" som har trubbel i La Liga och den här matchen kommer lite fel. Examensprov för Londonlaget men till hela 2.85 så synar jag laget. Ovanligt höga odds på spelmarknaden.

Lycka Till/

Curre