Hög puls inför Yorkshirederbyt

15.09.2019

Singel - Svenska Spel

Barnsley-Leeds handicap 1-0 2 2.32 x 500 kr

Avspark: söndag 15 sep kl 13:30 The Championship

Nykomlingen Barnsley inledde säsongen med en seger mot Fulham men sen dess har det blivit grus i maskineriet. Ingen seger på 6 tävlingsmatcher. En poäng ned till nedflyttningsstrecket.

Laget brottas med en hel del skador/avstängning inför det här heta Yorkshirederbyt. Förste målvakten Samuel Radliger är skadad och beräknas bli borta till december, stort avbräck. Försvarets Ben Williams avstängd och sedan tidigare saknas Kenneth Dougall (def. mittfältare), de bägge anfalls alternativen Jacob Brown och Cauley Woodrow.

Efter fem raka segrar har det gått lite tyngre för Leeds och hemmaförlusten senast mot Swansea 0-1 (h) sved ordentligt. Här ska det finnas läge till snabb revansch för manager Bielsas lag.

På gårdagens presskonferens var han osäker på om han startar med Patrick Bamford eller Eddie Nketiah längst fram i anfallet. Skador sen tidigare på Luke Ayling och mittfältaren Tyler Roberts.

FA har stängt av unge mittfältaren Jordan Stevens när "pöjken" bettade hos ett spelbolag. "Ja djävlar i havet", låt grabben betta.

Tycker det är klasskillnad på dessa lag och Leeds har inte råd att tappa poäng mot motstånd av den här kalibern även om det är ett hett Yorkshirederby.

Lycka Till/

Curre