Hett Göteborgs-derby i Svenska Cupen...

25.02.2019

Singel - Unibet

IFK Göteborg-GAIS  under 2.5 mål  2.00 x 250 kr

Avspark: måndag 25 feb 19:00 Svenska Cupen

Intressant och hett derby som som spelas på Bravida Arena. Första gången de här båda lagen möts sedan 2012. Kommer vara utsålt, hetsigt och prestigefyllt på planen. Det här är en match som betyder oerhört mycket för bägge klubbarna.

IFK Göteborg är en klubb i närmast förfall, längesedan man nådde några sportsliga resultat och ekonomin ser ut som en "sinande toalett-rulle". Några intressanta nyförvärv har tillkommit till en ung trupp men man har en lång väg att vandra. Det sprudlade inte direkt om Blåvitt i deras cuppremiär. Efter att Sebastian Ohlsson smällt in spiken i kistan under slutminuterna summerades det till en 2-0-vinst över Division 1-huserande Nyköping, som inte ens förmådde att skramla ihop till en full bänk i matchen. Blåvitt saknar Carl Starfelt och har frågetecken på Robin Söder. Sebastian Larsson, Kharaishvili, Karlsson-Lagemyr, Barny, Affane och Sebastian Ohlsson är spelare som får hemmalaget att se ljust på framtiden.

GAIS föll med 2-1 (b) mot Örebro SK och gjorde en helt okey match. Det utgångsläget gör att Gais måste vinna här för att ha chans på avancemang. Även Blåvitt bör vinna för att ha så bra utgångsläge som möjligt inför gruppfinalen i Örebro kommande helg. Även om kryss faktiskt är helt okej då ÖSK oväntat föll mot Nyköping. Till den här matchen har man problem i backlinjen, Emil Wahlström, Niclas Andersén, Aiden Harvey, Angelin och Carl Nyström dras alla med skadeproblem och kommer att testas sent.

Synar ett underspel till två gånger /insatsen

Lycka Till/

Curre