Hemmafördel Newcastle

29.11.2021

Singel - Unibet

Tisdag 30 nov 20:30 St James' Park

Newcastle - Norwich asian handicap -1 2.95 x 250 kr

Ingen tränareffekt så här långt för Newcastle efter tränarbytet. Senast gästade man Arsenal och föll med 0-2. Borde ha fått något/några mål med sig efter en rad målchanser.

Nye tränaren Eddie Howe kommer säkerligen att ändra i startelvan från den matchen men i vanlig ordning är det locket på från hans sida. Två spelare drog på sig sitt femte gula kort senast och är avstängda till mötet.

Skador: Paul Dummett, Jamaal Lascelles (avstängd), Matt Ritchie (avstängd). Frågetecken för Dwight Gayle

Prel. startelva: Dubravka; Krafth, Schar, Clark, Lewis; Almiron, Hayden, Shelvey; Saint-Maximin; Wilson, Joelinton

Norwich har två vinster, tre oavgjorda och åtta förluster i sin resultatrad så här långt. Tre raka utan förlust och nye tränaren Dean Smith tror på mirakel att man fixar nytt kontrakt. Ja vad fan ska han säga.

Spelmässigt håller jag inte laget speciellt högt och om inte finske landslagsmannen Teemu Pukki presterar har man inte mycket i "gottpåsen". Oavgjort 0-0 (h) mot ett underpresterande Wolves var helt okey. Viktige centrala mittfältaren Matthias Normann drog på sig en skada i den matchen och kommer inte till spel, stort avbräck. Roterar Dimitris Giannoulis, Pierre Lees-Melou, Christos Tzolis och Todd Cantwell aktuella för spel.

Skador: Mathias Normann, Christoph Zimmermann, frågetecken för Sam Byram, Ozan Kabak

Prel. startelva: Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; McLean, Rupp, Gilmour; Sargent, Pukki, Rashica

Statistik: 2-2-1 (2-1-0) Hemma på St James' Park och med ett enormt publikstöd ska hemmalaget kunna ta sin första trepoängare.

Lycka Till vid Rygg!

Curre