Gareth Bale lämnar Tottenham

26.03.2021

Gareth Bale vill återvända till Real Madrid i sommar.
Ramon Calderon menar att stjärnan inte är nöjd med sin tid i Tottenham.
- Bale är besviken, säger den tidigare Real-presidenten till Talksport.

Gareth Bale, 31, blev inför den här säsongen utlånad till Tottenham och bekräftade i veckan att han kommer att återvända till Real Madrid efter säsongens slut, då han har kontrakt med den spanska storklubben till sommaren 2022.

- Originalplanen var alltid att göra en säsong i Spurs och sedan har jag ett år kvar på kontraktet med Real Madrid. Planen är att gå tillbaka och det är så långt jag har planerat om jag ska vara ärlig, sa han till Wales Online.

Tidigare har det spekulerats i att Bale kan skriva på för Spurs på permanent basis, men nu ser det inte ut att bli så. Tidigare Real Madrid-presidenten Ramon Calderon tror att anledningen kan vara att walesaren inte fungerar så bra ihop med tränaren José Mourinho.

- Han är inte nöjd med sin tid i Tottenham och Mourinho verkar inte heller vara glad. Han (Mourinho) har inte spelat med honom i så många matcher och Bale är besviken. Kanske är det anledningen till att han vill återvända till Real Madrid, säger Calderon till Talksport.

Bale har under den här säsongen fått varierat med speltid och gjort tio mål och tre assist på 25 framträdanden. I början av säsongen fick han främst speltid i cuperna, medan han under senaste tiden även fått en hel del minuter i Premier League.