Frustrerad Frank Lampard

20.01.2021

Ny tung förlust för Chelsea mot Leicester på tisdagskvällen, som stundtals spelade ut Chelsea - och visade varför de förtjänar att leda Premier League. Efter matchen sågade Chelseas tränare Frank Lampard sina spelare. Efter matchen pekade han även på bristande vilja hos spelarna.

Dailly Mail plockar upp Lampard uttalande om att Chelsea inte är en klubb som är redo att konkurrera om titeln ännu, trots alla värvningar de gjort. Man har köpt spelare för över två miljarder.

Frank Lampard - Vi är inte i samma position som Chelsea var när vi vann titlar. Vi har ett transferstopp, vi har unga spelare, nya spelare. Jag förstår förväntningar på denna klubb, oavsett om jag tycker de är rätt eller inte.

Chelsea ligger just nu åtta i Premier League. Nio poäng bakom serieledande Leicester, som de förlorade mot under tisdagen.

Om Lampards framtid...- Jag är bra på att handskas med press. Jag kan inte fokusera på vad följderna kommer vara. Då skulle jag sitta här hela dagarna och tänka på det. Jag kan inte kontrollera det, säger han enligt The Guardian.