Fredagsspelet på West Ham-Fulham

22.02.2019

Singel - Unibet

West Ham-Fulham asian handicap -1  2.43 x 250 kr

Avspark: fredag 22 feb 20:45

Har gått lite trögt för West Ham innan uppehållet, dels har skador stört laget och att försäljningen av Marko Arnautovic till Kinastörde ännu mera råder det inget tvivel om. Skadeläget har ljusnat och försäljningen av lagets målskytt är lagd åt sidan.

Mittfältarna Manuel Lanzini och Samir Nasri ska vara tillbaka i truppen, klart plus för laget. Arnautovic har lagt Kina-planerna på hyllan så länge och kommer givet vis att ta en plats i anfallet. I sjukstugan: Reid, Sanchez, Yarmolenko, Wilshere och Balbuena.

Prel. laguppställning: Fabianski; Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks; Rice, Anderson, Snodgrass, Noble, Antonio, Marko Arnautovic

Fulham går trögt och det kommer att krävas enorma insatser framöver om det ska bli något nytt kontrakt. Nye tränaren Claudio Ranieri har inte fått någon större effekt på laget. Nästjumbon har hela 8 poäng upp till fast mark och bortaspelet är ynkligt dåligt för dagen. Bara två inspelade poäng och det klart sämsta laget i ligan.

Timothy Fosu-Mensah (lån från Manch.U) tillbaka här efter sin matchavstängning men det råder frågetecken för de andra januari-förvärven. Mittfältaren Lazar Markovic (Liverpool) och defensive mittfältaren Håvard Nordtveit (Hoffenheim) dras med muskelproblem och har inte kunnat "gått för fullt" på träningen de sista dagarna. Jag tror dock att bägge kommer till match på smärtstillande/plats på bänken. Sen tidigare har man Mawson och Bettinelli på skadelistan.

Prel. laguppställning: Rico; Odoi, Le Marchand, Ream, Bryan, Seri, Chambers, Schurrle, Vietto, Babel, Mitrovic

Lycka Till/

Curre