Fredagsdubbel hos Betsson

29.10.2021

Fredagsdubbel - Betsson

Fredag 29 okt 20:45 resp. 21:00

Queens PR - Nottingham 1 2.15

Queens Park Rangers har blandat och gett under inledningen av säsongen, men trots detta återfinns The Hoops i toppen av The Championship. Lyckas man "sätta" försvarsspelet har man helt klart kapacitet att utmana om en direktplats till Premier League.

Offensiven med spelare som Dykes, Austin och Chair håller bra klass.

Förlust i ligacupen mot Sunderland i veckan. Roterar Stefan Johansen och Andre Gray tillbaka med fulla batterier.

Nottingham förlorade senast mot Fulham med hela 0-4 vilket betyder att "sheriffernas" nye tränare Steve Cooper kommer att göra en hel del förändringar i laget. Segermatcherna dessförinnan har kommit mot lag från den nedre halvan och jag har en magkänsla av att man har en bra bit upp till toppen.

Paris SG - Lille Halvtid: Halvtid/Fulltid 1/1 2.05

PSG har gjort ett ryck i tabellen ifrån övriga lag i toppen av Ligue 1. Med tanke på värdarnas stjärnspäckade trupp krävs det inte särskilt mycket för att bollen ska hamna i nät. I min fotbollsvärld råder det stor klasskillnad. Ikväll får laget klara sig utan Achraf Hakimi och Marco Verratti men truppen är mycket bred.

Kommande match: ons 3 nov RB Leipzig (b) Champions League

Prel. laguppställning: Navas; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Wijnaldum, Gueye; Messi, Neymar, Di Maria; Mbappe

Fjolårets mästarlag Lille har tappat slagkraft och dubblerandet i Champions League är lite för mycket för den tunna truppen, dessutom har man sin stora mittfältsstjärna Benjamin André avstängd ikväll. Kommande match: tis 2 nov Sevilla (b) Champions League

Slutodds: 4.41 x 250 kr

Lycka Till vid Rygg!