Fredags-fighten till 2.85 ggr insatsen...

12.09.2019

Singel - Unibet

Derby-Cardiff 2 2.85 x 350 kr

Avspark: fredag 13 sep kl 20:45 The Championship

Derby inledde säsongen med en seger mot Huddersfield men sedan har det gått tyngre. Nye tränaren Phillip Cocu (underbar spelare en gång i tiden...) har fortfarande ingen seger sedan han tog över. Mittbacken Jayden Boyle har ankelproblem och kommer inte till match, får sällskap av anfallets Ikechi Anya (klart avbräck), mittbackskollegan Craig Forsyth vilket betyder att bägge ordinarie mittbackarna är borta samt defensive mittfältaren Andre Wisdom. Läget är med andra ord inte bra för managern där det redan börjar gnizzlas om uteblivna poäng.

Cardiff har inte heller de rosat marknaden. Slet med sig poäng i 1-1 hemma matchen mot Fulham senast. Mittfältaren Leandro Bacuna är ett frågetecken efter sin långresa till Curacao - landslagsuppdrag. Målvakten Neil Etheridge (baksida lår) och försvarets viktige Sol Bamba (knäskada) är igång med sin träning men den här matchen kommer för tidigt. Frågetecken för mittfältaren Danny Ward.

Statistik: 2-1-2 (1-0-1)

Hela 11 insläppta på fem tävlingsmatcher är inte godkänt av Derby och nye tränaren Philip Cocu har svårt att sätta puzzelbitarna på plats. Den raka tvåan till 2.85 lockar för spel.