Fotbollshelgen startar i Birmingham

Singel - paf.se

Coventry - Birmingham asian handicap -1 4.75 x 250 kr

Avspark: fredag 20 nov kl 20:45 The Championship

De engelska ligorna startar upp på fredagskvällen i ett "bottenmöte" mellan Coventry och Birmingham. Tänk på att matchen spelas på St Andrew's Trillion Trophy Stadium vilket är bortalagets hemmaplan.

Nykomlingen Coventry kommer till match med två raka förluster innan uppehållet och har bara mäktat med två segrar på 11 spelade omgångar. Hela 23 insläppta mål vilket är mest av alla lag i ligan. På de fem senaste matcherna hela 13 insläppta vilket i min fotbollsvärld är ett bedrövligt försvarsspel.

Offensiven är något bättre där anfallaren Matt Godden står för det mesta 4 gjorda mål och två assister.

Prel. startelva: Marosi - Rose, McFadzean, Hyam - McCallum, Sheaf, Hamer, Giles - Walker, O'Hare - Godden

Skador: Jodi Jones, Fankaty Dabo, Julien Da Costa. Frågetecken för Jordan Shipley

Birmingham kommer också till match med två raka förluster där 1-2 (h) mot nykomlingen Wycombe får betecknas som ett katastrofresultat om ni frågar mig. Innan den matchen hade man visat upp ett stabilt spel. Har gentemot Coventry en betydligt större trupp och ska vara klara favoriter. Nye tränaren Aitor Karanka är redan pressad av klubbledningen, den sjätte tränaren på fyra år.

Här återgår man med att spela med en spelare på topp antingen Scott Hogan eller Lukas Jutkiewicz. Jonathan Leko och Jeremie Bela har varit mycket aktiva under veckans träningspass och gissningsvis kommer även de med i startelvan.

Skador: Josh McEachran, Jake Clarke-Salter (mittback - avbräck), Adam Clayton (central mittfältare - avbräck)

Statistik: 1-3-1 (1-2-0)

Magkänslan säger att Birmingham är ett strå vassare än nykomlingen (hemmaplan) och jag synar handicapspelet till fina 4.75

Lycka Till/

Curre