Försvagat Aston Villa får det svårt

08.01.2020

Singel - Unibet

Leicester-Aston Villa totalt antal mål över 3.5 2.45 x 350 kr

Avspark: onsdag 8 jan kl 21:00 EFL Cup

Hemmalaget spelade även cupmatch i helgen mot Wigan med ett reservbetonat lag 2-0 (h). Vilade stora delar av startelvan och hade säkert såväl ben/hjärna inställt på den här matchen.

Här har laget stora chanser att nå en final och det halmstrået missar inte tränaren Brendan Rodgers. Det förkunnade han även på gårdagens presskonferens och kommer givetvis till match med den bästa tänkbara startelvan. Även ligans målskyttekung Jamie Vardy är aktuell för spel meddelar den gode Brendan.

Från helgens lag mot Watford är det bara två spelare kvar Ben Chilwell och Harvey Barnes.

Skador: Wes Morgan, Filip Benkovic och frågetecken för Matty James.

Prel. startelva: Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Pérez, Tielemans, Ndidi, Maddison, Barnes - Vardy

Aston Villa har varit hårt skadedrabbat den senaste månaden. Tyrone Mings gjorde en efterlängtad comeback mot Burnley (2-1 b) senast men man har fortfarande en del nyckelspelare kvar i sjukrummet. Kämpar för nytt kontrakt i ligan.

Slog ut Wolves och U21 Liverpool men dessa lag var inte alls intresserade av ligacupen så det får vi ta med en nypa salt. Här kommer det att bli betydligt tuffare.

Skador: McGinn, Targett, Heaton och Wesley - fyra ordinarie spelare i vanliga fall och stora avbräck. Jed Steer och Keinan Davis.

Aston Vila ligger fast förankrade i botten och det är viktigare att bli kvar i PL än att vinna Ligacupen. Med tanke på alla skador så chansar jag på att hemmalaget vill avgöra det här snabbt. Fyra mål i matchen mellan två offensiva lag till 2.45 synar jag omgående.

Lycka Till/

Curre