Förhandsspel på Djurgården Måndag 8 april

04.04.2019

Singel - Unibet

Örebro SK-Djurgården asian handicap -1  3.85 x 250 kr

Blev inte alls imponerad av Örebro SK i premiären, förlust borta mot Falkenberg 0-1 och ett bedrövligt spel. Har tappat ett flertal tunga namn till den här säsongen som Sebastian Ring, Kennedy Igboananike och Nahir Besara. Truppen har fyllts på med namn som Viktor Prodell, Martin Broberg och Kevin Wright. Närkingarna har varit på fallrepet länge nu och den här säsongen tror jag till och med att man kommer att få det svårt att klara nytt kontrakt.

Djurgården har satsat på ett nytt tränarpar Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, väldigt intressant i mina ögon. Vi kommer att få se ett nytt spelsystem och försäsongen har sett bättre ut än på länge. Premiären mot Sundsvall var okey men inte mer, tappade en 2-0 ledning till 2-2. Spelmässigt var man med i matchen men det rapporteras om att luften gick ur i andra halvlek.

Statistik: 0-1-4 (0-1-1) Djurgården hade två av sina bästa spelare på bänken senast, Erik Berg och Astrit Ajdarevic vilket förvånade mig. Här tror jag att bägge spelar från start. Statistiskt sett klar fördel till Sthlm:arna.

Lycka Till/

Curre