Fokus på ligan...

29.10.2019

Singel - Unibet

Everton-Watford över 2,5 mål 1.93 x 350 kr

Avspark: tisdag 29 okt kl 20:45 EFL Cup (ligacupen)

Veckomatch i England och det är Ligacupen som gäller.

Everton är mer eller mindre tvingade till att ställa ut en bra startelva i kvällens match. Tränaren Marco Silva är en hårt pressad man efter en ny dålig insats i ligan. Förlust senast mot Brighton trots ledning med 2-1.

Under gårdagens presskonferens betonade Silva att fansen kräver att hans lag tar matchen på största allvar. Drömmen om en final på Wembley hägrar...

Bernard drog på sig en knäskada mot Brighton och kommer inte till match. Det gör inte heller Yerry Mina eller Cenk Tosun som är tillbaka i träning men inte riskeras. Mittbacken Jean-Philippe Gbamin är långtidsskadad.

Fabian Delph och Moise Kean tillbaka i truppen, kommer förmodligen att starta på varsin ytterkant.

Prel.startelva (Liverpool Echo): Pickford - Coleman, Keane, Holgate, Baines - Schneiderlin, Delph - Richarlison, Sigurdsson, Iwobi - Calvert-Lewin

Watford ännu utan seger i ligan och jumbon i seien måste fokusera fullt på ligan och kommer förmodligen att ställa ut en svag elva här. Har dessutom en massa skador som stör...Danny Welbeck, Troy Deeney, Ismaila Sarr, Isaac Success, Tom Cleverley . Kiko Feminia och Etienne Capoue tränar men kommer knappast att riskeras här.

Statistik: 2-1-2 (2-1-0) Everton är obesegrat i sina sex senaste hemmamatcher mot Watford. Jag tror att bägge lagen vill gå för seger här och att vi kan få se på en öppen "historia". Jag har också en magkänsla av att vid förlust står planet och väntar för hemmatränaren Marco Silva...enkel till Portugal.

Kommande ligamatcher: lördag 2 nov: Watford-Chelsea, söndag 3 nov: Everton-Tottenham

Lycka Till/

Curre