Everton spelas på Goodison Park

05.04.2021

Singel - Unibet

Everton - Crystal P   1   1.82 x 500 kr

Måndag 5 april 19:00 Goodison Park - Premier League

Everton är fortfarande med och spelar för en Champions League plats och med två matcher mindre spelad behöver laget gå för en seger. Tre raka förluster, senast mot Manchester C 0-2 (h) och dags att bryta trenden

Tränaren Carlo Ancelotti har "drillat" truppen hårt under uppehållet och de spelare som varit ute på landslagsuppdrag är samtliga skadefria.

Prel. startelva 4-3-1-2: Olsen - Holgate, Mina, Keane, Digne - Sigurdsson, Allan, Gomes - Rodriguez - Richalison, Calvert-Lewin

Skador: Bernard, Abdoulaye Doucouré, Fabian Delph, Jordan Pickford (målvakt). Jean-Philippe Gbamin tillbaka i träning men kommer ej att riskeras. Frågetecken för James Rodríguez, Tom Davies och Ben Godfrey.

För Crystal P kom uppehållet som ett brev på posten. Skadeläget har ljusnat även om man har en hel del frågetecken inför matchen. Inte heller här rapporteras det om några skador på de spelare som varit ute på landslagsuppdrag.

Prel. startelva 4-4-2: Guaita - Aanholt,Cahill, Kouyaté, Ward - Eze, Riedewald, Milivojevic, Townsend - Zaha, Benteke

Skador: Mamadou Sakho, James McCarthy, Wayne Hennessey. Frågetecken för James Tomkins, Tyrick Mitchell, Nathaniel Clyne, James McArthur och Nathan Ferguson.

Statistik: 3-2-0 (2-0-0)

Ett motiverat utvilat hemmalag på Goodison Park ska gälla som favoriter i matchen. Återkomsten av anfallaren Rodriguez betyder mycket och i försvaret betyder Mina väldigt mycket.

Lycka Till vid Rygg!

Curre