En trolig - En rolig - En Galen

Singel 1 - Unibet

Wycombe - Millwall  asian handicap -1  2.55 x 500 kr

Avspark: lördag 17 okt 16:00  The Championship

Nykomlingen Wycombe har inte lyckats anpassa sig till den högre nivån och har slitit rejält i inledningen, fyra raka förluster och 0-10 i målskillnad. Hårdrocks-sjungande managern Gareth Ainsworth har ett tufft jobb framför sig.

Millwall åkte på säsongens första förlust senast mot Swansea men har som helhet gjort det godkänt och är precis som tidigare välorganiserat och bra defensivt. Här ska man vara det klart bättre laget.

Statistik: 3-0-2 (1-0-1)

Singel 2 - Unibet

Luton - Stoke  2  2.50 x 300 kr

Avspark: lördag 17 okt 16:00 The Championship

Nio poäng är klart över förväntan för Luton, men de tre segrarna har kommit mot lag som inlett svagt och ska kanske inte överskattas. Dessutom har skadeläget varit ljust så här långt, truppen är tunn.

Stoke fick en tuff start men har vaknat till liv efter det och besegrade även Aston Villa i ligacupen vilket gett självförtroende. Med tanke på Lutons fina start skulle det inte förvåna om man blir favoriter, jag håller dock Stoke som ett bättre lag. SE UPP!

Statistik: 0-4-1 (0-3-0)

Singel 3 - Unibet

Blackburn - Nottingham  2  3.85 x 200 kr

Avspark: lördag 17 okt 16:00  The Championship

"Gamla godingen" Blackburn har gjort det bra så här långt, även om den offensiva form-toppen fick ett slut senast mot Cardiff. Efter premiären har man dock hållit nollan i tre raka matcher och ser stabilt ut.

Nottingham har förlorat samtliga fyra matcher och som jag tidigt misstänkte fick tränaren Lamouchi avgå. Ny tränare Chris Hughton får chansen att visa vad han går för och frågar ni mig så är det en katastrof. Men glöm aldrig tränareffekten och till höga 3.85...

Statistik: 2-2-1 (0-2-0)

Stor risk för att öppningsoddsen ändras!

Lycka Till/

Curre