En kupong med bara lopp från Solvalla

26.03.2019

Spikarna

Pick76-1/ Här går jag ut hårt direkt och spikar Svante Båths fina treåring nr 5 Alien Kronos. Svante informerar -Har gjort det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas konstant. Känns fin i jobben för dagen och jag räknar med en fin insats här. Den här gången slipper vi Belker och då tycker jag att han ska ha en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Pick76-4/ Kupongens andra spik till nr 9 Gambit Brodde. Har tagit sina samtliga tre segrar från ledningen, men har gjort fina insatser även bakifrån utan att vinna. Enorm bra prestation senast, enkel seger och massor av krut kvar. Har en enorm speed och jag tror inte att någon kan stå emot denne herre. 

Legolas.Bet är det första licensierade spelbolag som har en kupong med bara lopp från Solvalla.  Som alla säkert känner till så arrangeras V86 mellan två banor på onsdagarna men nu har vi möjlighet att beskåda loppen på en och samma bana. Väldigt viktigt för oss som sätter stort värde på banunderlag, färsk information från stallbacken med mera.

Jag önskar  Legolas.Bet ett stort Lycka Till med den här premiär kupongen.

Lycka Till/

Curre