Emirates Stadium i London kallar till match

18.10.2021

Singel - Unibet

Måndag 18 okt 21:00

Arsenal - Crystal P bägge lagen gör mål 2.25 x 250 kr

Arsenal kommer till match med fyra raka matcher utan förlust. Näst senast slog man ett formlöst Tottenham med 3-1 (h) och innan uppehållet spelade man 0-0 (b) mot Brighton. Laget har skramlat ihop tio poäng på sju matcher med en målskillnad på 5-10 och parkerar på en 13'e plats i tabellen.

Anfallsmässigt ser det något bättre ut än tidigare men man har svårt att omsätta de målchanser som skapas. "Nye" målvakten Ramsdale har gjort det bra så här långt men får dålig hjälp av sitt försvar.

Skador: Mittfältets Granit Xhaka, knäskadad och kommer att vara borta i några månader. Anfallaren Gabriel Martinelli testas sent.

Crystal P har startat sin säsong sådär, nye tränaren Patrick Vieira försöker spela in ett nytt spelsystem. I min bok får man godkänt, sju inspelade poäng på sju omgångar och en 18'e plats i tabellen.

Innan uppehållet löste Palace poäng i två raka. De inledde med 1-1 hemma mot Brighton och följde upp den insatsen med ett nytt kryss på hemmaplan och då genom 2-2 mot Leicester. Förlusterna har kommit mot Chelsea 0-3 (b) och mot Liverpool borta 0-3 (b). En seger så här långt är nog inte vad fansen förväntat sig...

Skador: Offensive mittfältaren Eberechi Eze, ytterbacken Nathan Ferguson

Jag tror att vi kan få se två lag som "går för seger" och statistiken ljuger aldrig!

Statistik: 1-2-2 (0-2-1)

Lycka Till/

Curre