Desperat norrman söker konsultation…

20.10.2019

The Sun rapporterar Inför rivalmötet mot Liverpool att vår käre norrman Ole Gunnar Solskjaer kallar in förstärkning i ledarstaben. Här i Manchester spekuleras det hej vilt om 77-årige Sir Alex Ferguson ämnar göra comeback efter att ha lagt träningsoverallen på hyllan.

Manchester United har haft sin sämsta säsongsinledning i i Premier League på 30 år, då är det lämpligt att ta hjälp av hårtorkens pappa och ett av klubbens organ, tränarlegenden Ferguson som ledde klubben till bland annat tretton ligatitlar mellan 1986 och 2013, besökte sista träningen inför söndagskvällens gigantmöte.

Inspiration och motivation från Ferguson, som gästat Solskjaer tidigare, är nog något som verkligen behövs nu eftersom laget är en poäng från en nedflyttningsplats.

- Jag har aldrig känt att det här jobbet är för stort för mig, och jag är trygg med det jag och mina kollegor gör. Stämningen i truppen är bra, säger Unitedtränaren Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United-Liverpool har avspark klockan 17.30 i kväll och speltipsochdesign intar läktarplats med stor spänning!