Chelsea spelas

20.04.2021

Singel - Unibet

Chelsea - Brighton asian handicap 1:a halvlek   -1   4.50 x 500 kr

Tisdag 20 april 21:00 Stamford Bridge - Premier League

Chelseas kamp om att få spela i Champions League nästa säsong blir alltmer spännande för varje omgång som spelas i Premier League. I nuläget innehar man en femteplats i ligatabellen.

The Blues har bara "två plumpar" i protokollet sedan tränare Thomas Tuchel tog över laget. Har tagit sig till semifinal i Champions League (Real Madrid) och till final i FA-cupen som spelas 15 maj Leicester. Man har minst sagt många viktiga matcher som väntar.

Skadeläget är ljust även om samtliga spelare ännu inte hittat absolut toppform. Kommer att rotera i den startelva som spelade senast mot Manchester C i FA-cupen. Edouard Mendy, Kurt Zouma, Marcos Alonso och Kai Havertz aktuella för spel säger inkommande rapporter från träningsanläggningen. Mittbacken Thiago Silva som gjorde en "jättematch" senast kommer att få vila.

Prel. startelva 3-4-2-1: Mandy - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kanté, Alonso - Mount, Pulisic - Havertz

Skador: Frågetecken för Mateo Kovacic och Andreas Christensen som knappast kommer att riskeras med tanke på matchprogrammet.

Graham Potters Brighton har presterat bättre på bortagräs en hemma på Amex den här säsongen. 19 av 33 poäng...Brighton har haft en längre vilopaus på åtta dagar vilket innebär att man kommer med fulla batterier till matchen. Gedigna matcher ger dock inte några trepoängare och därför ligger man skrynkligt till i tabellen.

Har en del frågetecken inför matchen och man kommer inte att göra några större förändringar i den startelva som spelade senast mot Everton.

Skador: Solly March, Tariq Lamptey. Frågetecken för Aaron Connolly, Floron Andone och Percey Tau

Statistik: 3-2-0 (2-0-0) Stor klasskillnad på dessa lag och en oerhörd viktig match för hemmalaget för att nå topp fyra och därmed vara med i jakten på Champions League. Notera att Chelsea har vunnit utan insläppta mål i sina 3 senaste hemmamatcher mot gästerna.

Asian Handicap -1

Ditt lag vinner med två mål eller fler = Vinst
Ditt lag vinner med ett mål = Insatsen tillbaka
Ditt lag förlorar = Förlust
Oavgjort resultat = Förlust

Lycka Till vid Rygg!

Curre