Burnley till fina 2.75

27.07.2022

Singel - Unibet

Fredag 29 juli 21:00 John Smith's Stadium

Huddersfield - Burnley 2 2.75 x 350 kr

Huddersfield tog sig något sensationellt till playoff final förra säsongen men efter ett självmål förlorade man matchen mot Nottingham. Tränaren Carlos Corberán Vallet sa hej och tack till laget med endast tre veckor före seriestart. Nye tränaren Danny Schofield ska försöka mantla klubbens målsättning att ånyo ta sig till ett playoff-slutspel.

Ingen upphetsande försäsong, träningsmatcherna (4 st) har gått i dur och moll.

Hela 14 spelare har lämnat och 8 nya ansikten har kommit till i omklädningsrummet. Av de som tillkommit nämner jag ingen före den andre, ger ingen skrämselhicka....

Burnley får börja om i Championship och med en ny huvudmanager. Förre Manchester City-storspelaren Vincent Kompany är klar som ny huvudtränare.

Försäsongslägret lagt till Portugal och med många nya ansikten. Har dock behållit stommen i laget. Träningsspelade mot Newcastle vilket gav en positiv känsla, sett matchen i efterhand. Hela 20 spelare har lämnat och vår vän Vincent Kompany får börja om från scratch. Har värvat en del intressanta spelare som jag nämner här, Ian Maatsen - Chelsea, Samuel Bastien - Standard Liege, Scott Twine - MK Dons, Aeijanet Muric, Taylor Harwood-Bellis och CJ Egan-Riley samtliga lånespelare från Manchester City. Tänk dock på att det är yngre spelare som kan få det tufft över en hel säsong.

På försäsongen har laget bara spelat en träningsmatch, Shrewsbury 3-1 (b).

Magkänslan säger att Huddersfield kan få ett mellanår efter fjolårets succé. Intressant att se hur Burnley spelar med nye tränaren som förordar en mer teknisk fotboll. Intressant spelartrupp.

Lycka Till vid rygg!

Curre