Burnley räds inte Sheffield U

01.11.2019

Singel - Unibet

Sheffield U-Burnley 2   3.50 x 250 kr

Avspark: lördag 2 nov kl 16:00 Premier League

Nykomlingen Sheffield U fortsätter att imponera och är uppe på åttonde plats i tabellen. Hemmasegern mot Arsenal näst senast betydde mycket och man har en defensiv som är svårforcerad. Det visade man även mot West Ham 1-1 (b) när inhopparen Lys Mousset fixade till en kvittering. Välförtjänt? Nix laget hade fru fortuna med sig under större delen av matchen.

Senaste Nytt: Hela truppen till förfogande, samtliga herrar tränade idag.

Burnley fick sig en lektion av unga pigga Chelsea senast 2-4 (h) men gjorde en bra match spelmässigt sett. Samtidigt är Burnley ett motstånd som kanske inte passar Sheffield helt och hållet, gästerna kommer inte att ta initiativet och skräms inte av en fysisk match.

Senaste Nytt: Anfallaren Chris Wood stod över dagens träning och var inte heller med i lagets förlustmatch mot Chelsea. Ska testas sent men här tvivlar jag starkt på om han kommer till spel. Ett avbräck. Centrale mittfältaren Johann Gudmundsson och mittfältaren Daniel Drinkwater kvar på skadelistan. Den sistnämnde har stängts av på grund av pub-slagsmål.

Statistik: 0-1-4 (0-1-1) Mina damer och herrar SE UPP! Vidhåller fortfarande efter dagens info att Burnley har goda chanser till poäng och varför inte till hela 3.50...

Lycka Till/

Curre