Brighton överstreckat i sydkustderbyt

24.08.2019

Singel - Unibet

Brighton-Southampton bortalaget över 1,5 mål 2.90 X 300 kr

Avspark lördag 24 aug kl 16:00 Premier League

Brighton har inlett positivt under Grahams Potters ledning och kommer till det här sydkustderbyt med gott självförtroende. Spelar för dagen med ett stort självförtroende och skall naturligtvis "få en tumme upp".

Manager Potter har varit väldigt återhållsam med att låta sommarens nyförvärv göra sina debuter men enligt källor lär anfallaren Neal Maupay och mittbacken Adam Webster vara aktuella för spel till lördagen. Det är däremot inte mittfältarna José Izquierdo, Ezequiel Schelotto samt Yves Bissouma. Tre ordinarie spelare i vanliga fall och klara avbräck för laget. Det rapporteras om bra "drag" (det vill säga tempofyllt) på träningen.

Southamptons insats hemma mot Liverpool var mycket bra trots förlust, varning utfärdas i sydkustderbyt borta mot Brighton, tvåan (29%) gjuten på kupongen.

Två raka förluster för Ralph Hausenhüttls lag men formen verkar stigande. Gjorde det bra mot Liverpool senast trots förlusten och hade ett flertal målchanser man skulle ha förvaltat bättre. Inga skador inrapporterade men jag tror att den gode Ralph kommer att rotera en del i startelvan. Såväl försvarsspelaren Kevin Danso och anfallets Danny Ings (inhopp senast) var väldigt verksamma på träningen.

Hett sydkustderby där jag synar bortalaget till fina 2.90.

Lycka Till/

Curre