Bra försäsong av Chelsea bäddar för…

11.08.2021

Singel - Unibet

Chelsea - Villarreal Totalt antal mål över 2.5 2.18 x 500 kr

Onsdag 11 aug 21:00 National Football Stadium at Windsor Park i Nordirland - SuperCupen

Chelsea vann sin andra Champions League titel på nio år. Tränaren Thomas Tuchel gjorde en enorm succé med laget som är fortsatt fyllt med megastjärnor på varje position i startelvan. Eventuellt kommer vi att få se ett sent inkommande nyförvärv från Inter, Romelu Lukaku om övergångspapperen hinner bli i klara i tid.

Laget får tillbaka några EM spelare sent där ingen av Silva, Jorginho, Azpilicueta eller Mount än så länge spelat någon av de träningsmatcher som varit och frågan är om de spelar denna final.

Prel. startelva: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rudiger; Hudson-Odoi, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Werner; Havertz

Villarreal har haft det besvärligt på försäsongen har inte vunnit någon av sina sex träningsmatcher och där man i fem av sex släppt in minst två mål.

Avbräcken är många och det är svårt att få någon röd tråd hur tränaren Unai Emery kommer att formera sina styrkor.

Skador: Dani Parejo viktig central mittfältare och motor i navet. Sedan sitter Etienne Capoue, Francis Coquelin, Geronimo Rulli och Vicente Iborra i karantän och väntas missa matchen. Gerard Moreno och Pau Torres har även de anlänt sent från EM och återstå att se hur mycket de får delta.

Chelseas "Magister Tuchel" har bra kontroll och har byggt vidare på sin taktik under försäsongen och ska ha alla möjligheter i världen att plocka sin första titel för säsongen. Jag tror på två offensiva lag där det "matas fram" en hel del målchanser. Över 2,5 mål spelas i matchen till lite över två ggr/instasen.

Lycka Till/

Curre