Bottenmöte på Wembley

26.09.2022

Singel - Unibet

Måndag: UEFA Nations League 26 sep 20:45 Wembley Stadium

England - Tyskland

spelbyggaren: antal mål i matchen över 2.5, gör mål Leroy Sané Tyskland

Odds: 6.00 x 250 kr

England har varit den största besvikelsen i den här gruppen och är redan degraderade till B-divisionen. Får inte alls ihop lagdelarna och kommer på avvägar i sitt defensiva spel där man träget fortsätter att spela med Maguire som mittback. Offensiven bedrövlig mot Italien i 0-1 förlusten.

England har inte vunnit på 5 matcher och nu är man under press när laget springer ut på Wembleys fina gräsmatta. Roterar förmodligen en hel del i den startelva som spelade senast.

Skador: Kalvin Phillips, Jordan Henderson, Jordan Pickford, Kyle Walker tveksam till spel.

Tyskland spelar stundtals riktigt bra fotboll och når man upp i sin högstanivå kommer det att bli besvärligt för Englands tröga försvarsspel.

Inga nya skador stör men även här tror jag att man kommer att rotera en del.

Prel. startelva - 4-2-3-1: Ter Stegen; Hofmann, Sule, Schlotterbeck, Raum; Kimmich, Gundogan; Musiala, Muller, Sane; Havertz

Skador: Manuel Neuer och Leon Goreztka Covid-19. Även Julian Brandt har lämnat truppen efter att ha visat upp förkylningssymtom. Antonio Rüdiger avstängd.

Statistik: 2-2-1 (1-1-0)

I de senaste 5 mötena med England som hemmalag har de vunnit 1 gånger, 2 matcher har slutat oavgjort och Tyskland har vunnit 2 gånger. Tyskland har inte torskat någon av deras senaste 7 bortamatcher.

Lycka Till vid rygg!

Curre